top of page
IMG_4943.jpg
Isøre Is ismejeri Anneberg Kulturpark

Om

Isøre Is er et familiedrevet mikro-ismejeri
med far Torben, datter Astrid og svigersøn

Simon. Vi har siden 2018 produceret kompro-
misløs, håndlavet is - 100% økologisk.

Vi holder til i Anneberg Kulturpark i det
dejlige Odsherred, smukt beliggende ned til
Isefjorden og op til Grønnehaveskoven. Vi

flyttede som de første ind i det gamle central-
køkken fra Annebergs tid som psykiatrihospi-
tal, og i dag huser stedet flere forskellige små

fødevarevirksomheder.

Astrid har med sin baggrund som chefkondi-
tor, udviklet vores unikke iscreme og alle vores

varianter, som har sikret en cremet konsistens
og de smagsoplevelser, som har gjort vores
lille ismejeri kendt og værdsat.

Isøre Is

Hvorfor hedder vi Isøre?

Vi har valgt navnet Isøre Is dels for at tydeliggøre vores lokale tilknytning og som en pendant til "madøre".

Isøre betyder egentlig de yderste eller nordligste øer i Isefjorden.

De blev landfast med Odsherred, - og Rørvig hed Isøre

indtil omkring år 1300.


Isøre var i mange år det vigtigste tingsted i Danmark, hvor store beslutninger blev truffet - herunder kroning af Kong Harald i år 1076 og Kong Niels i år 1104. Den store Kongesten blev rejst i 1949 og kan ses ved at køre på Langesøvej på Skansehage.
Isøre havde en stor vikingeflådehavn, som skulle beskytte indsejlingen til Roskilde Fjord og Lejre, hvor kongerne på det tidspunkt holdt til.

Vores produkter

Isen er håndlavet – vi koger selv karamel,

lakridssirup, nougat og de forskellige bærkom-
potter, hakker chokolade og laver vores egen

havtornsaft. Vores is indeholder mindre luft,
hvilket naturligt intensiverer smagen helt uden
kunstige tilsætningsstoffer og smag.

Vi er drevet af at udvikle og fastholde høje
standarder, som matcher vores kunders ønske

for kvalitet i valg af råvarer, smag og konsi-
stens. Vi benytter bl.a. derfor Øllingegårds

signaturmælk fra Jerseykøer på Tranegården
ved Helsinge, hvor der stilles de højeste krav
til dyrevelfærd.

Vi har stor kærlighed til det gennemskueli-
ge og naturlige, hvilket også afspejles i vores

simple og rene ingrediensliste. Samlet giver
det en unik mulighed for at sætte den bedste is
på menukortet i ishuse, caféer og restauranter

og sikre gæsterne seriøs nydelse og en ufor-
glemmelig oplevelse der giver lyst til at

komme igen.

44740211_2237324179877815_2167890098480218112_n.jpg
bottom of page